
Vi tænder op. Forud har vi kløvet brænde. Tør bund, og små træstykker.

Der er brugt små snittet træspåner og Dunpap til optænding

Dumpap brænder hurtigt men det er små stykker af optændingsblok der fænger.

Godt gang i bålet. Optændt med strygestål

Der er 2 ørreder der ryges i "Kasper røjhat", med bøgesmuld.

Ørred der er dissikeret og renset.

Ørreder parart til røgning

fisken der bages i dej over bål, får persille og citron i. Først er den saltet indeni, og lagt på køl.

Fisken på bål i dej. Dejen er 1 cm tyk, og fisken er først lagt i dejen, lige inden den kommer på bålet. Gløderne er klar

Fiskene er røget. Ca 45 min

Fiskene er åbnet i dejen. Den har fået ca 1 time i gløderne

Vi hygger og har alle opgaver. Maden er fantastisk.
Det er suppe, boller, pandekager, fisk og kage.
Kommentarer
Send en kommentar